ΕΥΖην

Το Hilton Αθηνών φέρνει την Ισπανία στο πιάτο μας


Η Ισπανία πρωτοστατεί στην ποιότητα ζωής, στον δείκτη ευτυχίας και στο προσδόκιμο όριο ζωής με τον μεσογειακό τρόπο διατροφής, τα χρυσά καλοκαίρια της, την εξωστρέφεια και το χαμόγελο των ανθρώπων της. Τι θα λέγατε να πάρουμε μια γεύση από όλα αυτά τα υπέροχα στοιχεία που συνθέτουν την κουλτούρα της και τον γαστρονομικό της πολιτισμό μέσα από ένα υπέροχο νοητό ταξίδι στο κέντρο της Αθήνας;

Το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών σε συνεργασία με την Foods and Wines from Spain (ICEX – Ισπανικό Ινστιτούτου Εξωτερικού Εμπορίου) διοργανώνουν ένα 10ήμερο ισπανικών γεύσεων στο εστιατόριο Βυζαντινό με τίτλο « Η Ισπανία στο Πιάτο σας».

Από τις 7 έως τις 16 Ιουνίου 2019,  το εστιατόριο Βυζαντινό θα «μεταμορφωθεί» σε ισπανικό tapas bar με έναν εντυπωσιακό μπουφέ που θα περιλαμβάνει παραδοσιακά ισπανικά πιάτα από τους βραβευμένους Ισπανούς Tapas Masters Álvaro Villasante and Ager Urigüen.  

Ετοιμαστείτε για paella, gazpacho, tortilla de patata, pulpo a la gallega, croquetas de jamón, fabada asturiana, cocido madrileño, callos, patatas a la riojana, pisto, chorizo a la sidra, migas, gambas al ajillo αλλά και εξαιρετικά γλυκά όπως leche frita, crema catalana, goxua, tarta de Santiago, arroz con leche κλπ. Στη λίστα κρασιών, Rioja and Torres θα έχουν την τιμητική τους. 

Την ώρα του δείπνου, το Βυζαντινό επιφυλάσσει εκπλήξεις στους επισκέπτες του, όπως χορευτές flamenco και live cooking.

«Επιθυμούμε να παρουσιάσουμε τα ισπανικά προϊόντα στην Ελλάδα και να αναδείξουμε την αξία τους στο ελληνικό κοινό», δήλωσε ο Σύμβουλος Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα Álvaro García-Rosales Sanz.

«Θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όσους δεν έχουν επισκεφτεί την Ισπανία και μια νοσταλγική εμπειρία για όσους έχουν ταξιδέψει στη χώρα μας», μας λέει ο Γαλικιανός Tapas Master Álvaro Villasante.

«Υπάρχει μια παροιμία στην Ισπανία που λέει ότι τα ψάρια κολυμπούν τρείς φορές: στο νερό, στο ελαιόλαδο και στο κρασί. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της Ισπανίας, που θα αποτυπώσουμε στο μενού μας” μας λέει ο Βάσκος Tapas Master Ager Urigüen.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για μεσημεριανό ή δείπνο: 
τηλ. 210 7281400