Πολιτική

Ανανεωμένο το ΙΝΥΑΜΑ, υποδέχεται το καλοκαίρι


Με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ένα συγκλονιστικό cocktail bar και διάσημους resident DJs

Στις 25 Μαΐου ανοίγει η νέα σεζόν του ΙΝΥΑΜΑ, η ανάπτυξη δηλαδή της δραστηριότητας του διεθνούς Food Fund International στη Μύκονο. Η φετινή σεζόν βρίσκει το ΙΝΥΑΜΑ με ένα ακόμα υψηλότερο προφίλ και νέα στοιχεία, υποσχόμενο στο κοινό του αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες. 

Φέτος το ΙΝΥΑΜΑ μας υποδέχεται σε ένα κόσμο εκλεπτυσμένων απολαύσεων και εμπειριών. Το concept του ΙΝΥΑΜΑ εξελίσσεται σε ένα σοφιστικέ εστιατόριο-bar, με την σφραγίδα του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, ενώ διάσημοι διεθνείς mixologists θα κάνουν τα μαγικά τους στο ολοκαίνουργιο cocktail & champagne bar.

Τί να περιμένουμε στο ΙΝΥΑΜΑ αυτή τη χρονιά; Η ομάδα του σας περιμένει να ζήσετε τον εκλεκτό κόσμο των απολαύσεων και υπόσχεται εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες, στους ατμοσφαιρικούς ρυθμούς διεθνών DJs.

O executive chef Έκτορας Μποτρίνι θα σας υποδεχθεί με δύο μοναδικά μενού, όπου η υψηλή γαστρονομία γίνεται προσβάσιμη. Διαλέγοντας ο ίδιος ολόφρεσκα υλικά για το κάθε πιάτο, ο σκοπός του είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του ΙΝΥΑΜΑ μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Ανάμεσα στις τοπ επιλογές, το λαβράκι Skotata με το σπιτικό χαβιάρι και οι μεθυσμένες καραβίδες με βρώσιμες πέτρες. Εμπνευσμένος από τη φύση, η μαγειρική του πάει τις παραδοσιακές συνταγές πιο μακριά, με φυσικό και απαλό γευστικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα των mixologists του ΙΝΥΑΜΑ αναλαμβάνει το κομμάτι της μπάρας και παρουσιάζει μία εκπληκτική ποικιλία signature cocktails. To μπαρ μετατρέπεται σε ένα ευφυές σκηνικό πρωτοτυπίας, με στόχο να ερεθίσει τις αισθήσεις, να ενθουσιάσει και να απογειώσει. Το champagne bar προσθέτει αυτή την έκρηξη κομψότητας και λεπτότητας στο νέο περιβάλλον του ΙΝΥΑΜΑ, προσφέροντας εξαιρετικές ποικιλίες σαμπάνιας, καθιστώντας έτσι το ΙΝΥΑΜΑ το τέλειο σημείο συνάντησης για τους VIPs του νησιού αλλά και όλους όσοι αγαπούν τα πάρτι.

Φέτος, το ΙΝΥΑΜΑ θα φιλοξενήσει δύο διάσημους DJs, δημιουργώντας μια ηλεκτρική ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους του, από το χάραμα έως την αυγή. Ο Γάλλος παραγωγός και DJ, MAGA, ξεκίνησε την καριέρα του το 2008. Τα τελευταία 8 χρόνια το πάθος του για τη μουσική τού έχει επιτρέψει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, παίζοντας σε κάθε κοσμοπολίτικο μέρος του πλανήτη, όπως το Μαϊάμι, το Κέιπ Τάουν, το Παρίσι και τη Βυρηττό, μέχρι το Χονγκ Κονγκ, το Ντουμπάι, το Μόντε Κάρλο και τη Μύκονο.

Η LICA πρωτοεμφανίστηκε το 2008 στο ρεύμα του underground της Εσθονίας. Η αφοσίωσή της στη μουσική ήταν αδύνατο να την αφήσει να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ και έτσι γύρισε όλη την ανατολική Ευρώπη παίζοντας μοναδικές μουσικές. Τώρα πλέον ζει και εμφανίζεται στο Λονδίνο ως μία tech house/minimal καλλιτέχνης, γνωστή για τη συμμετοχή της στο ντουέτο SO:SERIOUS.

Το INYAMA αποτελεί το πρώτο project της ομάδας του διεθνούς ομίλου εστίασης Food Fund International στη Μύκονο, αποτελεί τη δεύτερη επιτυχημένη στάση του ομίλου στην Ευρώπη, μετά το Λονδίνο, ενώ η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και στη Νότια Αφρική.

 

Λίγα λόγια για το Food Fund International

Το Food Fund International είναι ένας διεθνής όμιλος premium εστίασης που διαθέτει εστιατόρια στη Ν. Αφρική, τη Μέση Ανατολή και το Λονδίνο. Πρόεδρος της εταιρείας είναι ο Costa Tomazos, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ιδρύοντας τη δεκαετία του ’70 μία από τις πρώτες αλυσίδες steakhouse στη Νότια Αφρική. 

Σήμερα, με ιθύνοντα τον Johnny Tomazos, CEO της εταιρείας, το FFI συνεχίζει να αναπτύσσεται στις διεθνείς αγορές, προσθέτοντας ακόμα περισσότερα fusion brands εστιατορίων: το εμβληματικό MeatCo, elite steakhouse με παρουσία σε Ν. Αφρική, Η.Α.Ε. και Ην. Βασίλειο, το Tribes με έδρα το Dubai, leader στην κατηγορία της αφρικανικής-μέσης ανατολικής-ασιατικής κουζίνας, το Bentley Bistro & Bar ένα μοντέρνο, πολυτελές  fusion γαλλικό εστιατόριο στο Abu Dhabi, το Eat Greek, εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και  φρέσκια προσέγγιση στα πιάτα για τη νέα γενιά πελατών, το Ribs & Rumps ένα fun concept casual φαγητού με κεφάτη ατμόσφαιρα, καθώς και το Woodchuck Chicken, ένα οικογενειακό εστιατόριο που σερβίρει φρέσκα, υψηλής ποιότητας πιάτα κοτόπουλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το site: www.foodfundint.com

Περισσότερες πληροφορίες για το ΙΝΥΑΜΑ μπορείτε να βρείτε στο http://www.inyama.gr/

 

 
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις